7. 10. 16

JESENSKI TABORI IN DELAVNICE - ZOTKS

Pozdravljeni!

Prve počitnice letošnjega šolskega leta se že bližajo, zato smo za vas pripravili raziskovalni tabor, delavnice logike in delavnice stekla, vse bo potekalo v času krompirjevih počitnic:

JESENSKE DELAVNICE LOGIKE LJUBLJANA
za najmlajše logike bo gostila Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani. Od 2. do 4. novembra, od 9:00 do 16:00, za ljubitelje logike stare od 9 do 12 let. Na naši spletni strani že sprejemamo prijave, kjer dobite tudi dodatne informacije:


JESENSKI RAZISKOVALNI TABOR TRENTA
Namenjen je najmlajšim raziskovalcem, ki jih zanima svet gozdnih rastlin in živali, želijo iskati živalske sledi, se družiti s čisto pravim lovcem, podati na soško pot in prisluhnili zgodbam iz življenja Trentarjev. Od 1. do 4. novembra 2016, za raziskovalce stare od 9 do 12 let (oz. 3.  - 6. razred). Prijave že sprejemamo na naši spletni strani:


JESENSKE DELAVNICE STEKLA TRENTA
Za vse, ki jih zanima svet oblikovanja stekla, a se z njim še niso dobro spoznali. Na taboru bodo spoznavali tehnike oblikovanja stekla ter oblikovali vsak svoj končni izdelek. Delo s steklom bo potekalo od 10.00 do 16.00, popoldne in zvečer pa bodo na sporedu športne oz. družabne igre ipd. Od 2. do 5. novembra 2016, za mlade umetnike stare od 8 do 12 let. Prijave in podroben program je na naši spletni strani:Prosimo, da sporočilo posredujete vsem, ki bi jih utegnilo zanimati ali naših taborov še ne pozna!

Se vidimo?

Lep pozdrav,

Zveza za tehnično kulturo Slovenije
Zaloška cesta 65
SI-1000 Ljubljana
tel: + 386 1 25 13 727
tabori@zotks.si, http://tabori.zotks.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.